AccesGratuit-Mult mai simplu pentru tine
La noi este Accesul Gratuit, dar daca vrei sa devii membrul forumului nostru official te invitam sa te inregistrezi!
O zi buna!
Asculta Radio
Log in

I forgot my password

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Joc online TumbleWaiter
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 1:28 pm by AccessGratuit

» Joc online Squiggle Squid
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 1:27 pm by AccessGratuit

» Joc online Flea
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 1:26 pm by AccessGratuit

» SnakeBox
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 1:24 pm by AccessGratuit

» AstroFlyer
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 1:20 pm by AccessGratuit

» MySTAR Production
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 1:14 pm by AccessGratuit

» Scrisoarea a III-a.Episodul 2.
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 7:44 am by AccessGratuit

» Parodie La Scrisoarea lll'a
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 7:43 am by AccessGratuit

» Cum iti petreci timpul liber ?
Noul Golf 6 EmptyTue Jun 22, 2010 7:37 am by AccessGratuit

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Top posters
AccessGratuit
Noul Golf 6 I_vote_lcapNoul Golf 6 I_voting_barNoul Golf 6 I_vote_rcap 

Parteneri AccessGratuit
Filme Online Gratuite
Advertising
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

Noul Golf 6

Go down

Noul Golf 6 Empty Noul Golf 6

Post  AccessGratuit on Mon Jun 21, 2010 10:58 am

Volkswagen a dezvăluit complet cel mai aşteptat model al anului, noul Golf 6, ce a primind îmbunătăţiri la toate nivelurile.

Caroseria modelului Golf 6 a primit liniile caracteristice ale noului limbaj de design VW. Izolarea fonică şi confortul ce caracterizează modelul Golf VI, impun noi standarde pentru clasa sa, iar sistemele inovative şi tehnologia transmisiilor oferă o economie de combustibil de până la 28 %, şi atât versiunile cu benzină cât şi cele diesel se încadrează în standardele de poluare Euro 5.

Sistemele de asistenţă ACC (Automatic Distance Control), DCC (Adaptive Chassis Control) şi Park Steering Assistant aduc cea mai avansată tehnologie la bordul lui Golf. Noul sistem ESP cu răspuns mai rapid, cele 7 airbag-uri - inclusiv unul pentru genunchi şi tetierele active sunt incluse în pachetul standard, oferind pasagerilor o siguranţă maximă.

Design Exterior - precizie într-o nouă formă
Calităţile deosebite ale noului Golf sunt reflectate în noile linii de design, toate elementele cheie ale caroseriei primind modificări. A şasea generaţie Golf are un look mult mai sportiv şi mai distinctiv faţă de orice alt model de până acum.
„Are forme mai accentuate, este mai tridimensional decât predecesorul său, cu linii şi forme precise având proporţii foarte bine calculate”, a declarat Walter de Silva, directorul de design al companiei.

Comparativ cu generaţiile 4 şi 5 ne putem da seama foarte exact de modificările pe care le-a suferit noul Golf 6. Acestea includ finisajele clare ale părţii din spate ce au fost caracteristice generaţiei 1 şi pilonii C care au fost perfecţionaţi în generaţia a 4-a.

Similar cu modelul Scirocco, acoperişul proaspătului VW Golf 6 se „odihneşte”
pe dominantele flancuri laterale, pentru această notă de dinamism făcându-se vinovată linia proeminentă a caroseriei care se întinde pe profilul lateral de la farurile din faţă şi până la blocurile optice din spate. Această „linie de caracter”, cum o numesc cei de la Volkswagen, subliniază statura joasă a modelului.

În general toate suprafeţele caroseriei sunt mai relaxate şi mai atletice. La partea din faţă grila orizontală a radiatorului colorată în negru mat, a avut ca sursă de inspiraţie partea frontală a primei generaţii Volkswagen Golf, iar liniile spoilerului se potrivesc cu cele ale grilei. Spoilerul găzduieşte şi lămpile pentru ceaţă cu ornamente cromate.

De asemenea şi partea din spate este caracterizată de dominanţa liniilor orizontale. Stopurile foarte late, au un design unic ce poate fi identificat cu uşurinţă pe timp de noapte. Stilistic se poate spune stopurile aduc cu forma celor întâlnite la Touareg. Pe ansamblu imaginea noului Volkswagen Golf 6 poate fi descrisă de trei caracteristici: statură mai lată, mai joasă şi mai atletică.

Interior de înaltă clasă
Modificările aduse noului Volkswagen Golf pot fi observate din plin şi la interior, unde suprafeţele rafinate şi îmbunătăţirile îţi atrag privirea instantaneu. Materialele de calitate, detaliile cromate şi cadranele rotunde ale panoului cu instrumente derivă direct din stilul întâlnit la Passat CC, oferind senzaţia că te afli într-o maşină dintr-un segment superior.

Proprietăţile ergonomice ale interiorului au fost de asemenea şi mai mult dezvoltate. De exemplu toate sistemele de control printre care sistemul Climatronic şi geamurile electrice, sunt acum mai uşor de folosit.

Izolare fonică îmbunătăţită
Noul VW Golf 6 are un zgomot redus în interiorul cabinei, datorită unor elemente ce reduc sunetele din timpul mersului, şi noilor sisteme de izolare fonică pentru uşi şi geamuri. De asemenea noua formă a oglinzilor exterioare reduce semnificativ sunetul produs de curenţii de aer, şi mai mult decât atât, compartimentul unde este localizat motorul este mai bine izolat decât la generaţia precedentă.

Motoare diesel - migraţia către common rail cu injecţie directă
Proprietăţile acustice ale maşinii sunt susţinute şi de silenţioasele motoare TDI common rail, ce intră pentru prima dată în dotarea modelului Golf. Motoarele TDI dezvoltă între 90 şi 170 CP, de asemenea VW va oferi şi două noi motoare TDI de 2.0 litri ce vor dezvoltă 110 şi 140 CP. Toate motoarele diesel sunt dotate cu filtru de particule.

Gama de motorizare aleasă este extrem de eficientă, motorul entry-level de 110 CP necesită un consum de numai 4.5 litri/100 km având emisii de CO2 de 119g/km, aceste valori reprezentând o reducere de 0.6 litri. Chiar şi versiunea cu 140 CP consumă numai consumă numai 4.9 litri /100km.

Motoarele pe benzină - mult mai economice decât înainte
Patru variante definesc gama motoarelor pe benzină la noul Volkswagen Golf facelift: 80 CP, 102 CP, 122 CP şi 160 CP, iar începând de la 122 CP motoarele TSI sunt turbo. Motorul entry-level de 80 CP are un consum, mediu de 6,4 litri/100 km cu emisii de CO2 de 149 g/km, o valoare mai mică cu 0.5 litri decât la modelul precedent. De asemenea şi celelalte motoare TSI primesc tratamentul eficienţei, modelul de 122 CP Golf 1.4 TSI consumând 6.2 litri/100 km cu emisii de 144 g CO2/km. Chiar şi versiunea de top ce dezvoltă 160 CP are un consum de 6.3 litri/100km.

Transmisia DSG
Cu excepţia modelelor entry-level toate modelele pe benzină şi diesel pot fi combinate cu transmisia DSG cu dublu ambreiaj şi în funcţie de cuplul motorului pot fi folosite transmisii cu 7 sau cu 6 viteze.

Lansarea pe piaţa europeană a noului Volkswagen Golf 6 va avea loc în luna octombrie iar preţurile vor începe de la 16.500 de euro (pentru Germania).

Original 4 august 2008
Deocamdată cunoaştem puţine detalii, însă din câte ştim noul model va fi puţin mai mare decât generaţia actuală fiind mai lat şi cu o statură mai joasă. Dacă privim cu atenţie imaginile putem observa chiar şi câteva linii din limbajul de design a modelului Volkswagen Scirocco.

Calitatea materialelor, ergonomia şi designul din interiorul Golf 6 vor întrece chiar şi modelul Passat. Alte modificări aduse interiorului sunt panoul cu instrumente luminat în alb, consola centrală cu touch screen, noul design al gurilor de aer condiţionat şi introducerea unui airbag pentru genunchi.

Sub capotă noul Volkswagen Golf 6 va fi echipat cu motoarele pe benzină 1.4 TSI, 1.8 TSI şi 2.0 TFSI, iar unităţile diesel vor fi de 1.4 litri şi 2.0 litri TDI. Motoarele vor fi combinate cu transmisii DSG şi manuale cu şase trepte.

A şasea generaţie Volkswagen Golf va fi prezentată publicului la salonul Auto de la Paris, iar preţul de pornire va fi de numai 16.500 de euro pentru piaţa din Germania, o diferenţă de doar 200 de euro faţă de versiunea actuală.
AccessGratuit
AccessGratuit
VIP
VIP

Posts : 106
Puncte Access Gratuit : 3597
Reputatie AccessGratuit : 0
Join date : 19/06/2010
Age : 29
Location : Far away

View user profile http://accessgratuit.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum