AccesGratuit-Mult mai simplu pentru tine
La noi este Accesul Gratuit, dar daca vrei sa devii membrul forumului nostru official te invitam sa te inregistrezi!
O zi buna!
Asculta Radio
Log in

I forgot my password

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Joc online TumbleWaiter
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 1:28 pm by AccessGratuit

» Joc online Squiggle Squid
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 1:27 pm by AccessGratuit

» Joc online Flea
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 1:26 pm by AccessGratuit

» SnakeBox
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 1:24 pm by AccessGratuit

» AstroFlyer
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 1:20 pm by AccessGratuit

» MySTAR Production
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 1:14 pm by AccessGratuit

» Scrisoarea a III-a.Episodul 2.
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 7:44 am by AccessGratuit

» Parodie La Scrisoarea lll'a
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 7:43 am by AccessGratuit

» Cum iti petreci timpul liber ?
Quake EmptyTue Jun 22, 2010 7:37 am by AccessGratuit

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Top posters
AccessGratuit
Quake I_vote_lcapQuake I_voting_barQuake I_vote_rcap 

Parteneri AccessGratuit
Filme Online Gratuite
Advertising
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

Quake

Go down

Quake Empty Quake

Post  AccessGratuit on Sun Jun 20, 2010 6:11 pm

Quake este un joc pentru PC de tip First-Person Shooter, lansat în anul 1996 de către iD Software, creatorii lui Doom. A fost primul joc dintr-o celebră serie de jocuri pentru PC, care se numeşte de asemenea Quake.
Poate fi spus că primul Quake a împins majoritatea hardware-ului PC-urilor la limitele lor, datorită conţinutului nemaivăzut până atunci pe care îl oferea: 3D environment-uri texturate complexe, inamici modelaţi cu poligoane, care aveau o anumită inteligenţă, etc. Quake a fost capabil să umbrească aproape toate celelalte 3D-Shootere ale timpului, inclusiv Blood şi Duke Nukem 3D, ambele fiind bazate pe cerinţe 3D mai simple şi personaje bazate pe sprite-uri. De fapt, operarea înceată a lui Quake pe majoritatea procesoarelor 486 datorită relativ slabului (în comparaţie cu Pentium 1) procesor floating-point integrat (CPU-rile 486SX nu erau deloc suportate deoarece nu conţineau un FPU) a pus mulţi oameni să upgradeze la procesoarele Pentium, în timp ce excelenta performanţă a lui Pentium Pro, împreună cu o placă grafică rapidă, a dus ca multe servere şi workstation-uri de ultimă generaţie să fie folosite pentru a juca Quake. Mixtura sa de fantezie horror întunecată cu bine făcuta acţiune shooter 3D a fost o departajare majoră de celelalte jocuri, cu o temă mai puţin întunecată, ale timpului.
Quake a beneficiat de o muzică compusă de către Trent Reznor, din trupa de rock industrial, Nine Inch Nails.
Quake, împreună cu cele trei continuări ale lui, Quake II, Quake III Arena şi Quake 4, au vândut peste 4 milioane de copii. În 2005, s-a produs o versiune de Quake pentru telefoane mobile.

Povestea jocului

Jucătorul ia rolul unui soldat cu numele nedezvăluit (mai târziu cunoscut ca Ranger în Quake III Arena) trimis într-un portal pentru a opri un inamic, cu nume de cod „Quake”. Guvernul a experimentat cu tehnologia de teleportare, şi a creat un prototip funcţional numit „Slipgate”. Din păcate, un portal spre o dimensiune necunoscută a fost deschis, şi grupări ucigaşe încep să apară, omorând şi furând cât de mult pot până la întoarcerea prin portal. O dată trimis prin portal, principalul obiectiv al jucătorului este să supravieţuiască şi să localizeze ieşirea, prin care va trece în următorul nivel, în mod similar cu Doom.
Jocul are în jur de 28 de „nivele” separate, sau hărţi, grupate în 4 episoade. Fiecare episod reprezintă câte o dimensiune individuală pe care jucătorul o poate accesa prin portaluri magice (în comparaţie cu tehnologicul „Slipgate”) care sunt descoperite de-a lungul jocului. La începutul fiecărui episod, jucătorul este plasat într-o bază militară futuristică şi trebuie să găsească „Slipgate”-ul, care o să-l ducă într-un tărâm diferit. Variatele tărâmuri constau în multe peşteri şi castele gotice şi medievale cu o temă diavolească şi satanică, relativ similare cu cele din Doom. Acestea sunt inspirate de fantezie întunecată, în special cea a lui H.P. Lovecraft, cel mai bun exemplu fiind ultimul boss al jocului, numit Shub-Niggurath, iar boss-ul de sfârşit din primul episod se numeste Chthon, deşi este puţină asemănare între perpetuarea jocului şi descripţia literară. Iniţial, jocul trebuia să conţină mai mulţi bossi Lovecraft-ieni, dar acest concept a fost abandonat datorită timpului scurt. Este de discutat dacă cele patru dimensiuni conduse de Shub-Niggurath sunt cu adevărat iadul spiritual sau dacă doar sunt alte tărâmuri fizice, cu temă diavolească folosită doar pentru un efect horror.
AccessGratuit
AccessGratuit
VIP
VIP

Posts : 106
Puncte Access Gratuit : 3597
Reputatie AccessGratuit : 0
Join date : 19/06/2010
Age : 29
Location : Far away

View user profile http://accessgratuit.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum